Bonapeti.rs»Recepti»Hleb i testa»Punjeni hleb»Hleb punjen kačkavaljem i sirom

Hleb punjen kačkavaljem i sirom

Hleb punjen kačkavaljem i sirom
Fotografije: Irina Andreeva Jolie
1 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
3
"Neverovatno ukusan, aromatičan hleb sa hrskavom koricom. Svideće vam se!"

Potrebni sastojci

  • hleb - 1 komad, veliki
  • mladi luk - 1 vezica
  • kačkavalj - 200 g
  • sir - 200 g, kravlji
  • salama - 200 g
  • maslac - 125 g
* merne jedinice

Način pripreme

Hleb se veoma pažljivo iseče odozgo uzduž i popreko. Možete da zamolite nekoga da vam pomogne, da pridržava da se ne raspadne.

Stavi se u posudu za pečenje s papirom za pečenje. Kačkavalj, sir, maslac i salama se seku na tanke parčiće velićine proreza.

Luk se seče na krugove. Sastojcu se ređaju u hleb, tako što se stavljaju na različita mesta i gleda se da svega ima svuda.

Zapeče se u vreloj rerni dok ne porumeni.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: