Bonapeti.rs»Recepti»Hleb i testa»Punjeni hleb»Hleb punjen slaninom, kačkavaljem i krastavčićima

Hleb punjen slaninom, kačkavaljem i krastavčićima

MegiMegi
Početnik
1
Hleb punjen slaninom, kačkavaljem i krastavčićima
Fotografije: Anonymous
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
6
"Samo predlažemo, nismo vam rekli da pojedete ceo, jer se vidi da je mnogo ukusan"

Potrebni sastojci

  • hleb - 1 komad, neisečen
  • kobasica - 200 g (ja sam stavila slaninu)
  • kiseli krastavčići - 300 g
  • masline - 100 g, bez koštice i isečene na sitno
  • paradajz pire - 5 - 6 kašika
  • čubar - 1 prstohvat
* merne jedinice

Način pripreme

Hleb se iseče horizontalno i vertikalno pri, čemu se pazi da se donji deo hleba sačuva ceo.

Kobasica i kiseli krastavčići se iseku na kocke, masline se iseku na sitne kriške, a kačkavalj - na trake. Svi sastojci se stavljaju u hleb i posipa se sa malo čubra odozgo.

Hleb se uvija u foliju i stavlja se u zagrejanu rernu na 180-200 stepeni 15-20 minuta.

Nakon toga sklanjamo foliju i prepečemo hleb još 10 minuta, da se dobro istopi kačkavalj.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: