Način pripreme
Krem Šantili za tortu pripremiti po receptu, koji možete naći na sajtu BonApeti.rs
U dubokoj posudi naliti mleko, dodati šećer i mutiti, dok se šećer ne istopi.
U drugu sličnu posudu sipati kokosove mrvice.
U zaslađeno mleko kratko potopiti 12 komada piškota i ređati ih sa rastojanjem između svake.
Špricem dodati krem na 6 njih. Preko 6 piškota sa kremom nalepiti ostalih 6, pa ih uvaljati dobro u kokosove mrvice. Proceduru ponoviti i sa ostalih 12 piškota.
Staviti piškote u frižider, dok rastopite čokoladu na pari ili u mikrotalasnoj, sa 2 kašike pavlake.
U preostalu količinu kokosovih mrvica dodati zelenu boju za kolače i dodati nekoliko kapljica vode, da se malo navlaže i oboje mrvice kroz mešanje.
Ukrasiti čokoladom pomoću šprica i posuti kolače obojenim kokosovim mrvicama.