Bonapeti.rs»Recepti»Slana Peciva»Slani Kolač»Ukusan hleb sa kobasicom i slaninom

Ukusan hleb sa kobasicom i slaninom

Rumyana milchevaRumyana milcheva
Šegrt
501515116
Ukusan hleb sa kobasicom i slaninom
Fotografije: Nina Ivanova Ivanova
1 / 2
01/06/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
50 min.
Ukupno
70 min.
Porcije
4
"Bogat raznim ukusima i aromama, ovaj hleb će vas naterati da ogladnite čim ga vidite"

Potrebni sastojci

  • brašno - 200 g
  • sveže mleko - 110 ml
  • jaja - 3 komada
  • tvrd sir - 75 g
  • dimljena kobasica - 100 g
  • slanina - 100 g
  • šunka - 100 g
  • prašak za pecivo - 10 g
  • ulje - 80 g
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Sve proizvode od mesa sitno iseckajte, a sir narendajte.

Jaja umutite sa maslcem, koji treba da bude topao.

Brašno prosejte sa praškom za pecivo i solju, dobro promešajte i postepeno dodajte mleko.

Dodajte testu iseckano meso, sir i biber.

Isipajte u kalup za kuglof ili tepsiju, šta god imate pri ruci.

Rešetku u rerni postavite u sredinu i podesite temperaturu na 180 stepeni.

Pecite 40 - 45 minuta. Proverite da li je hleb stigao pomoću čačkalice koja treba da je suva kad se izvadi.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: