Ukusan hleb sa kobasicom i slaninom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
01/06/2017
"Bogat raznim ukusima i aromama, ovaj hleb će vas naterati da ogladnite čim ga vidite "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano577
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sve proizvode od mesa sitno iseckajte, a sir narendajte.

Jaja umutite sa maslcem, koji treba da bude topao.

Brašno prosejte sa praškom za pecivo i solju, dobro promešajte i postepeno dodajte mleko.

Dodajte testu iseckano meso, sir i biber.

Isipajte u kalup za kuglof ili tepsiju, šta god imate pri ruci.

Rešetku u rerni postavite u sredinu i podesite temperaturu na 180 stepeni.

Pecite 40 - 45 minuta. Proverite da li je hleb stigao pomoću čačkalice koja treba da je suva kad se izvadi.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar