Cvet od viršle i jaja

Jelena AndonovJelena AndonovPočetnik
01/06/2017
"Ponekad jedan brzi obrok može biti nešto najromantičnije čime možete iznenaditi dragog "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 693
  • Pregledi tokom meseca112
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • viršle - 2 - 3 kom.
  • jaja - 2 - 3 kom.
  • so - po ukusu
  • ulje - za prženje
  • peršun - 2 - 3 struka svežeg
* merne jedinice

Način pripreme

Ulje zagrejati. Viršle oljuštiti i naseći ih na polovine po dužini.

Poprečno napraviti proreze na obe polovine, do polovine viršle.

Uviti ih u obliku kruga, pa krajeve pričvrstiti čačkalicom za zube. Staviti viršle da se prže.

U sredinu kruga staviti ili celo ili umućeno jaje - po želji.

Okrenuti špatulom. Gotov cvet ukrasiti svežim peršunom i posoliti.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar