Pica sa viršlama i pečurkama

08/06/2017
"Pogledajte, koliko ukusno nešto možete pripremiti za samo 20 minuta, sa sastojcima iz fižidera "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 158
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U namazanom plehu razvucite testo ili napravite 2 manje pice u dva pleha.

Odozgo ravnomerno namažite paradajz pireom i pospite malo začinima.

Poređajte krugove viršli, tanke kriške luka, pečurke i kisele krastavčiće, iseckane na tanak žilijen.

Polijte ravnometno maslinovim uljem, pospite sa malo začina i izrendajte kačkavalj.

Pospite suvim origanom i stavite u ugrejanu rernu na 200 stepeni dok se ne ispeče, oko 20 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar