Hleb punjen kačkavaljem

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
218
11
375
Hleb punjen kačkavaljem
Fotografije: Nevena Blajeva Ivanova
1 / 2
15/06/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Skuvaj20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
"Raskošan punjeni hleb koji najbolje uspeva sa bajatim hlebom Na vama je kako ćete ga garnirati"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Hleb treba da bude od pre nekoliko dana. Ja sam koristila hleb bez konzervanasa.

Isecite hleb na kvadrate. Kačkavalj isecite na veoma tanke tračice i rasporedite po hlebu.

Otopite maslac i prelijte hleb. Posolite i pobiberite.

Hleb zavijte u aluminijumsku foliju /ali ne mnogo/ i pecite u zagrejanoj rerni 15 - 20 minuta. Ako je potrebno, sklonite foliju i stavite da se dopeče, ali pazite da biber ne zagori.

Poslužite sa sitno iseckanim mladim lukom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: