Bonapeti.rs»Recepti»Hleb i testa»Punjeni hleb»Hleb punjen kačkavaljem

Hleb punjen kačkavaljem

Nevena Blajeva IvanovaNevena Blajeva Ivanova
Pomoćnik kuvara
14535762
Hleb punjen kačkavaljem
Fotografije: Nevena Blajeva Ivanova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
4
"Raskošan punjeni hleb koji najbolje uspeva sa bajatim hlebom Na vama je kako ćete ga garnirati"

Potrebni sastojci

  • crni hleb - 1 komad
  • kačkavalj - 150 g
  • maslac - 70 g
  • aleva paprika
  • so
  • mladi luk
* merne jedinice

Način pripreme

Hleb treba da bude od pre nekoliko dana. Ja sam koristila hleb bez konzervanasa.

Isecite hleb na kvadrate. Kačkavalj isecite na veoma tanke tračice i rasporedite po hlebu.

Otopite maslac i prelijte hleb. Posolite i pobiberite.

Hleb zavijte u aluminijumsku foliju /ali ne mnogo/ i pecite u zagrejanoj rerni 15 - 20 minuta. Ako je potrebno, sklonite foliju i stavite da se dopeče, ali pazite da biber ne zagori.

Poslužite sa sitno iseckanim mladim lukom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: