Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Teletina»Meze»Teleći jezik u maslacu

Teleći jezik u maslacu

Sevda AndreevaSevda Andreeva
Džedaj
454145957
Teleći jezik u maslacu
Fotografije: stanimira karadjova
2 / 6
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
90 min.
Porcije
7
"Bogat aromama i punim ukusima ovaj recept će oduševiti ljude koje poslužite, a za vas će biti izazov i zadovoljstvo!"

Potrebni sastojci

  • teleći jezik - 700 g
  • beli luk - 5 čena
  • maslac - 70 g
  • so - po ukusu
  • biber - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte jezik u slanoj vodi. Oljuštite kožu i nasecite ga na listiće.

Posebno pripremite beli luk, takođe nasečen na listiće. U posudi na vatri istopite maslac i u njemu upržite beli luk.

Dodajte nasečeni jezik. Dodajte biber.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: