Hrskav pohovani kačkavalj

Jelena AndonovJelena AndonovPočetnik
27/06/2017
"Želite li i vi da iznenadite sve hrskavim pohovanim kačkavaljem?"
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 138
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • kačkavalj - 500 g
  • jaja - 5 kom.
  • brašno - 1 kašika
  • ulje - 1 kašičica
  • prezle - 100 g
  • so - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Kačkavalj naseći na kvadratiće, debljine 2 cm.

Uvaljati ih u prezle.

U posebnoj posudi umutiti jaja sa uljem i brašnom.

Posoliti po ukusu.

Kačkavalj potopiti u smesu za pohovanje i pržiti na ulju, u prethodno zagrejanom tiganju.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar