Pačetina sa kupusom iz rerne

23/06/2017
"Pačetina sa kiselim kupusom - jedno jelo, koje je obavezno mora da se proba "
Priprema20 min.
Kuvanje140 min.
Ukupno160 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano425
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Dobro očišćena patka se skuva cela u vodi zajedno sa začinima. Kiseli kupus se isece, posipa se biberom i alevom paprikom i rasporedi u pleh, zajedno sa belim lukom.

Odozgo se stavlja patka i preliva sa oko 1 šoljom bujona /u kome se kuvala/.

Jelo se stavlja u rernu, i nakon dvadesetak minuta je dobro patka da se okrene, da se zapeče ravnomerno sa svih strana.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar