Boršč sa svinjetinom

30/06/2017
"Boršč, koji će svakom popraviti raspoloženje "
Priprema20 min.
Kuvanje70 min.
Ukupno90 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano427
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso se iseče na male komade i skuva u 1.5 vode zajedno sa začinima. Luk, šargarepa, cvekla i paradajz se očiste i iseku.

Dinsta se u malo maslaca, na kraju se doda iseckan kiseli kupus. Sve se dobro promeša i nakon toga se dodaje u meso.

Cela supa se kuva dok ne bude sasvim gotovi svi sastojci. Gotovo jelo se može servirati sa kiselim mlekom ili pavlakom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar