Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Punjene pečurke»Pečurke punjene buđavim sirom i kiselom pavlakom

Pečurke punjene buđavim sirom i kiselom pavlakom

Mina DimitrovaMina Dimitrova
Šef kuhinje
4561412k
Pečurke punjene buđavim sirom i kiselom pavlakom
Fotografije: Juliya
2 / 7
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
2
"Ukus koji sve govori"

Potrebni sastojci

  • pečurke - 500 g
  • buđavi sir - 150 g
  • kisela pavlaka - 3 kašike
  • beli luk - 1 čen
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke operite i uklonite drške. Poređajte ih u tepsiju. Drške sitno iseckajte i propržite u 1 - 2 kašike ulja.

U činiji isitnite buđavi sir, dodajte pavlaku, drške i čen belog luka koji ste isitnili ili sitno iseckali. Dobro promešajte sastojke.

Pečurke napunite dobijenom smesom, sipajte 1/2 šolje vode u tepsiju i pecite ih oko 30 minuta.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: