Kačkavalj sa roštilja

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
22/07/2017
"Grilovan kačkavalj koji će se svima usladiti "
Priprema80 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno90 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano528
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • kačkavalj - 400 - 500 g, veoma tvrd ili specijalni za roštilj
  • ulje - 3 kašike
  • biber
  • so - po želji
  • kari - 1 kašičica, ravna
  • beli biber - 1/2 kašičice, ravna
* merne jedinice

Način pripreme

Kačkavalj isecite na komade debljine oko 1 cm i stavite ga u zamrzivač na sat vremena. Napravite smesu od ulja, bibera i oli, belog bibera i karija.

Pomoću četke brzo premažite komade i rasporedite ih preko zagrejanog i nauljanog gril tiganja ili roštilja. Okrenite sa druge strane i takođe kratko pecite.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar