Način pripreme
Dobro operite krompire i stavite cele da se kuvaju, nemojte ih ljuštiti. Kuvajte na tihoj vatri dok ne budu gotovi. Ohladite ih i oljuštite.
Nakon toga pažljivo nožem izvadite unutrašnjost svakog krompira. Posolite po ukusu i ostavite sa strane.
Rastopite maslac, nemojte ga pržiti.
Četkom oblino namažite unutrašnjost svakog krompira.
Skuvajte jaja, da budu tvrda. Oljuštite ih i izrendajte.
Na pari omekšajte sojine klice i šargarepu.
Pomešajte klice sa rendanim jajima i rendanom šargarepom.
Izrendajte sir, kačkavalj i šunku.
Počnite da punite krompir u slojevima. Odozdo stavite prvo sir, nakon toga šargarepu i kice, posle šunku i kačkavalj. Po želji pre kačkavalja pospite čubrom.
Dresing pripremite tako što operete jagode i isečete na male komade. Pasirajte ih zajedno sa maslinovim uljem, sirćetom, sokom od imuna i malo soli.
Odozgo, preko svakog krompira stavite po jednu supenu kašiku dresinga.