Način pripreme
Pomešajte luk i beli luk u blenderu. U malu šerpu sipajte ulje. Ugrejte na umernoj vatri. Dodajte dve vrste luka i dinstajte 3 minuta. Dodajte vorčester sos, med, sirće i senf. Promešajte i kuvajte oko 5 minuta.
Rastvorite skrob u hladnoj vodi. Dodajte vodu i kečap u šerpu.
Dobro promešajte. Kad sos provri, smanjite vatru i kuvajte oko 15 minuta. Skinite sa vatre i ostavite da se ohladi. Možete stavite u blender, ako želite da sos bude sasvim gladak.
Pomešajte šećer sa belim lukom, lukom u prahu, solju i biberom. Lepo namažite rebra sa svih strana. Ugrejte roštilj na umerenoj temperaturi.
Stavite rebra na gril sa poklopcem i pecite oko 45 minuta - 1 sat okrećite ih 2-3 puta. Skinite poklopac i namažite barbekju sosom.
Pojačajte temperaturu roštilja, pecite još 15 minuta i mažite rebra sosom dok se peku.