Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Teletina»Šnicle»Teleći stek na roštilju

Teleći stek na roštilju

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Glavni urednik
499144
Teleći stek na roštilju1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
25 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
4
"Teleći stekovi su jedan od glavnih razloga da ne postanemo vegetarijanci!"

Potrebni sastojci

  • teleći stek - 4 komada
  • ulje - 2 kašičice
  • biber - 1 kašičica
  • origano - 1 kašičca
  • beli luk - 1 kašičica, pasiran
  • kečap - 2 kašičice
  • soja - 1/2 šolje
* merne jedinice

Način pripreme

Sve sastojke pomešajte, bez teletine. Dobro ih promešajte i namažite teleće stekove.

Pokrijte ih i stavite u frižider na tri sata, da mogu dobro da se marinuju.

Nakon toga ugrejte roštilj i pecite stekove - vreme zavisiti od toga kako ih više volite, življe ili pečenije.

Sevirajte sa prilogom po izboru.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: