Pikantni kukuruz na roštilju

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18202
07/09/2017
"Pripremljen na ovaj način, kukuruz postaje najukusniji kukuruz koji ste ikada probali "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano315
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • maslac - 5 kašika, rastopljen
  • čili sos - 1 kašika, ljut
  • čili sos - 1/2 šoljica, slatki
  • beli luk - 2 čena
  • limunov sok - od 1 limuna
  • so
  • biber
  • kukuruz - 6 komada, mladi
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite klipove kukuruza.

Pripremite smesu za prelivanje, tako što u posudi promešate oba čili sosa, maslac, zgnječene čenove belog luka i sok od limuna.

Posolite i dodajte biber po ukusu. Dobro premažite klipove kukuruza sosom. Zagrejte dobro roštilj.

Ispecite kukuruz na roštilju, uz povremeno okretanje i premazivanje sosom.

Pecite kukuruz dok ne bude gotov - oko 15-20 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar