Način pripreme
Skinite omotač kobasica i propržite mleveno meso u suvom dubokom tiganju oko 10 minuta, dok ne dobije braonkastu boju. Pritiskajte i mešajte da se meso pretvori u manje parčiće.
Očistite i isecite pečurke na manje parčiće. Isecite slaninu na kocke. Izvadite iz tiganja prženo meso i sipajte pečurke i slaninu.
Pržite dok slanina ne dobije zlatastu boju oko 10 minuta. Vratite meso od kobasica držite smesu na toplom.
U međuvremenu skuvajte testeninu prema uputstvu proizvođača. Pomešajte 40 g parmezana sa žumancetom, većim delom peršuna i tečnom pavlakom. Dobro promešajte sos.
Pomešajte skuvanu testeninu sa smesom od mesa. Zagrejte na slaboj ringli i dodajte sos. Promešajte dobro i dodajte malo vode u kojoj se kuvala testenina.
Kuvajte još nekoliko minuta i servirajte gotovu testeninu posutu dodatnim parmezanom i peršunom.