Fokača sa origanom

Jelena AndonovJelena AndonovDžedaj93711
12/09/2017
"Eh, te fokače Italijani očigledno znaju kako se kuva, a mi nećemo prestati da od njih crpimo ideje i iskustvo"
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano474
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kvasac rastvoriti u vodi. Dodati so i šećer, maslinovo ulje i 2 šolje brašna. Ostaviti da naraste 10 minuta.

Nakon toga ponovo promešati i dodati preostalo brašno.

Oblikovati u krug i obilno posuti origanom.

Posuti i sa sasvim malo maslinovog ulja odozgo i peći.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar