Posni papirkaš u tiganju

21/09/2017
"Ako vam se toliko ne sviđa sto je bez mesa, možete iseckati nešto tanko sa strane "
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano11 318
  • Pregledi tokom meseca60
  • Pregledi tokom sedmice38
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice
Janije

Način pripreme

U dubokom tiganju ugrevamo ulje.

Patlidžan se oljušti i iseče na kockice. Dinstamo se. Za to vreme isečemo šargarepu na kockice i pečurke i posle i njih dodajemo.

Oljuštimo krompire i stavljamo ih cele.

Pasiramo paradajz, pripremamo čenove belog luka, neoljuštenog, dodajemo sve i sipamo još 200 ml vode. Kuvamo na vatri dok ne bude gotovo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar