Način pripreme
Sve tečne sastojke stavljate u mini pekaru. Odozog sipate brašno i preko njega kvasac.
Zamesite meko testo koje vadite iz mini pekare i ostavljate 20 minuta da nadođe. Gotovo testo se razvoji na 6 jednakih delova, koje oblikujete u lopte.
Uzimate jednu loptu i razvučete na list veličine pleha, koji treba da obložite papirom za pečenje (u receptu je pelh prečnika 32 cm).
Premestite razvučeni list pažljivo unutra. Namažite pomešanim maslacem i uljem i pospite sirom.
Na isti način uradite i sa preostalim loptama testa, poslednji list se ne maže mašću.
Isecite pogaču na kvadrate i namažite odvojenim žumancem, pomešanim sa 1 supenom kašikom mleka i 1 supenom kašikom ulja.
Pospite susamom i ostavite da nadođe. Pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni.