Teletina sa paprikama i kritarakijem

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
14/10/2017
"Za trenutke kad želite nešto jednostavno za pripremu, ali izuzetno ukusno"
Priprema20 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno110 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano260
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk sitno isečemo i pržimo u tiganju sa oko 50 ml ulja. Stavljamo meso u pržimo dok ne porumeni.

Sipamo bujon, tako da dobro pokrije meso.

Smanjujemo vatru, stavljam poklopac i ostavite mes da se krčka dok ne bude gotovo. Ako voda ispari, sipa se.

Kad se meso potpuno skuva, stavljam iseckanu papriku.

Stavljamo izgnječeni beli luk i kritaki i ostavljamo da vri dok se testenina ne skuva.

Pospemo biberom i solju. Dodajemo perčuke. Dobro promešamo.

Poređamo meso u tanjir i stavljamo kritaki sa paprikom, odozgo stavljamo struk peršuna.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar