Bonapeti.rs»Recepti»Riba»Pržena riba»Fileti od tolstolobika u kori od belanaca

Fileti od tolstolobika u kori od belanaca

Daniela RusevaDaniela Ruseva
Kuvar
22453950
Fileti od tolstolobika u kori od belanaca
Fotografije: Daniela Ruseva
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
3
"Kao majstori - hrskava korica i sveži file"

Potrebni sastojci

  • tostolobik - 800 g fileti /bez kože/
  • belanca - 3 komada
  • prezle - 3 supene kašike
  • biber - 3 prstohvata
  • so
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite riblje filete na komade oko 2 cm širine, prethodno očišćene, koža se skida. Pospite komade solju i mlevenim biberom.

Svako prače uvaljajte u prezle, a nakon toga u umućeno belance.

Stavite ih da se prže u tiganju sa dnom koje se ne lepi u ugrejano ulje, okreću se po 3 minuta sa obe strane.

Po želji servirajte sa svežom salatom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni:

Top recepti