Zečetina sa maslacem i belim biberom

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18462
30/10/2017
"Sipajte čašu piva i uživajte u ovom super ukusnom mesu zeca "
Priprema10 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano167
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • zec - 1/2 komada
  • maslac - 125 g
  • beli biber - 1 kašičica
  • aleva paprika - prstohvat
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Zeca nasecite na porcije i stavite ga da se kuva, ali treba da odstranite penu, koja će se formirati tokom kuvanja.

Ostavite da se kuva na umerenoj vatri, a nakon 40 minuta izvadite meso i probajte da li se kida.

Ako je skuvano, posolite ga sa malo soli i belim biberom. Izvadite meso i ostavite ga da se ocedi od vode.

Pospite meso preostalim biberom, u dubokom tiganju istopite maslac, dodajte meso i pržite ga do zlatne boje.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar