Karfiol sa topljenim sirom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70363
25/11/2017
"Prste ćete polizati i tražićete još - toliko je ukusno "
Priprema25 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano5 119
  • Pregledi tokom meseca74
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte karfiol iskidan na ružice. Isecite na sitno topljeni sir. Beli luk se iseče na sitno i njim se natrlja dino posude za pečenje.

Poređajte deo karfiola u posudu, tako da prekrije dno, odozgo pospite delom topljenog sira, ponovo poređajte karfiol i završite preostalim sirom. Rasporedite ravnomerno parčiće maslaca, pospite biberom.

Stavite u rernu i zapecite desetak minuta. Prelijte jajima, prethodno umućenim sa svežim mlekom i pecite dok ne porumeni.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar