Kiseli kupus bez pretakanja

28/11/2017
"Kladimo se da će biti božanstvenog ukusa, iako ga ne pretačete "
Priprema40 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno65 min.
Porcije30
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 332
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • kupus - 8 glavica, srednje veličine
  • moraska so - 600 g
  • voda - 18 l
* merne jedinice

Način pripreme

U bure od 30 litara poređajte oprane glavice kupusa, isečene na četvrtine. Sipajte vodu do vrha.

Stavite preko gornjih glavica veliki plitak tanjir, okrenut naopako i sipajte so odozgo. Dobro zatvorite poklopcem.

Nakon 25 dana, pre toga se ne otvara, kupus je gotov za konzumiranje.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar