Pasulj sa kiselim kupusom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
591
19/12/2017
"Ovo je ključ sreće i dugovečnosti - jednostavna, ali ukusna hrana, pripremljena s mnogo ljubavi, konzumirana sa zadovoljstvom!"
Priprema15 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno135 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 186
  • Pregledi tokom meseca33
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • kiseli kupus - 1 manja glavica
  • pasulj - beli, 1 šolja
  • ulje
  • nana
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • brašno - 1 kašičica
* merne jedinice

Način pripreme

Kupus se iseče na sitno i stavlja u šerpu zajedno sa malo ulja i kiselim sokom od kupusa dok ne omekša. Kada je gotovo sklanja se u jedan kraj šerpe i u drugi se stavlja malo brašna koje se zapži jedan minut. Dodaje se u aleva paprika i nana i dobro se promeša.

Kupus se pomeša sa prethodno skuvanim belim pasuljem i ostavlja na tihoj vatri oko 40 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar