Način pripreme
Razvucite lisnato testo i isecite dve kore. Stavite ih u pleh, obložen papirom za pečenje i pecite u ugrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne dobiju zlatnu boju. Ispecite i isečke.
Ugrejte mleko, dodajte 1 šolju braon šećera i sipajte puding od čokolade, prethodno pomešan sa malo hladnoh mleka.
Mešajte dok se krem ne zgusne. Skinite krem sa vatre i dodajte maslac. Mešajte dok ne dobijete homogenu smesu.
Oljuštite i očistite jabuke. Isecite ih na kockice. Stavite ih u odgovarajuću posudu na vatru i dodajte preostali šećer i orahe. Kuvajte dok ne počnu da dobijaju karamel boju.
Stavite jednu koru u odgovarajući tanjir. Sipajte puding od čokolade. Stavite drugu koru i namažite ivice.
Izmrvite isečke i zalepite ih sa spoljašnje strane torte. Preko gornje gore sipajte karamelizovane jabuke i orahe.
Pospite šećerom u prahu i ostavite 5-6 sati na hladnom pre serviranja.