Kamamber sa pečenim patlidžanom

04/01/2018
"Uživajte u prefinjenom ukusu ovog predjela u društvu vama dragih ljudi. Samo će vam tako veče biti savršeno "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano121
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite patlidžan i pecite ga u ugrejanoj rerni dok ne bude gotov, isecite ga i ocedite gorak sok.

Očistite luk i beli luk. Sino iseckajte beli luk, luk, mirođiju i peršun.

Pomešano povrće začinite solju, jabukovim sirćerom i maslinovim uljem.

Sir isecite popreko, da napravite tri koluta.

U odgovarjauće tanjire za serviranje stavite od smese od povrća, nakon toga parče kamambera, odozgo ponovo smesu od povrća i završite dekoracijom od čeri paradajza. Servirajte kao predjelo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar