Fileti oslića iz rerne

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
15/01/2018
"Ukusan i očaravajući oslić, kojeg mogu spremiti čak i početnici u kuhinji "
Priprema40 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno75 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano20 612
  • Pregledi tokom meseca261
  • Pregledi tokom sedmice122
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Filete oslića dobro posolite i pobiberite. Prelijte ih vinom i ostavite ih tako 30 minuta.

Nauljajte tepsiju i rasporedite po dnu tepsije luk, paradajz, a preko poređajte filete ribe, a preko njih nekoliko kolutića limuna.

Prelijte belim vinom sa kojim ste marinirali filete, sokom od drugog limuna i sa malo maslinovog ulja.

Stavite da se peče u umereno zagrejanu rernu i pecite dok ne budu gotovi.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar