Prženi tolstolobik

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
310
16/01/2018
"Tolstolobik je od onih riba koje su najukusnije kad su pržene!"
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano8 543
  • Pregledi tokom meseca196
  • Pregledi tokom sedmice50
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • tolstolobik - 8 kotleta
  • brašno - 3 kašike, za valajnje
  • prezle - 3 kašike
  • so
  • biber
  • beli luk - 2 prstohvata, u prahu
  • ulje - za prženje
  • limun - 1 komad
* merne jedinice

Način pripreme

Zagrejte ulje u velikom tiganju. Gotove kotlete tolstolobika posolite, pa posipajte sa malo bibera, a zatim ih uvaljajte u smesu od brašna, prezli i belog luka u prahu.

Stavljajte ih u ulje da se isprže sa obe strane, dok ne dobiju zlatnu boju. Poslužite prženi tolstolobik sa kriškama limuna.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar