Način pripreme
Za koru: Odvojite belanca od žumanaca. U posudi umutite belanca sa 1/2 šolje šećera, na čvrste vrhove. U drugoj posudi umutite žumanca sa 1/2 šolje šećera, dok ne dobijete mekan krem. Dodajte 100 ml mleka i 60 ml ulja, posle prašak za pecivo, prosejano brašno i mlevene orahe. Pažljivo prmešajte sa kremom od belanaca. Sipajte u okrugo kalup, obložen papirom za pečenje. Pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni oko 45 minuta - zavisi od rerne.
Za puding: Svaki napravite posebno.
U šerpu sipajte 500 ml svežeh mleka i 1 šolju šećera. Stavite na vatru. Čim provri, dodajte puding, prethodno pomešan sa 100 ml vode. Mešajte dok se ne zguse. Tako pripremite i druga dva pudinga.
Gornju koru stavite sa koricom na dole na poslužavnik i namažite polovinom pudinga od banane. Odozgo poređajte kriške banane i namažite preostalim pudingom. Srednju koru stavite i namažite polovinom čokoladnog pudinga - poređajte krupnije komade čokolade i namažite preostalim pudingom. Stavite poslednju koru sa dno na gore i namažite polovinom pudinga od vanile, a preostali namažite sa strane. Da bi vam bilo lakše, koristite kalup sa ivicama koje se otvaraju.
Dekorišite celim polovinama oraha i pospite iseckanim, pečenim orasima. Nakon 6 sati u frižideru možete jesti.