Način pripreme
U posudi umutite jaja i šećer na kremastu smesu. Dodaje kiselo mleko, ulje, kokos, prašak za pecivo i vanilu, promešajte.
Očistite i sitno isecite voće, ja sam koristila breskve, možete i da ih ne ljuštite. Stavite ih u posudu i promešajte, stavite na 10 minuta u frižider.
Pravougoni pleh, prečnika kora, obložite papirom za pečenje. Počnite da ređate pitu, za svaki red koristite tri kore.
Stavite jednu koru, namažite je maslacem, odozgo stavite drugu, ponovo namažite maslacem, nakon toga treću, na nju stavite nadev. Odozgo pokrijte novim redom kora, ponavljajte dok ne potrošite kore.
Rasporedite nadev tako da vam bude doboljno za kore. Na poslednji red kora nemojte stavljati nadev, nego prelivom. Umutite jaja sa mlekom i time prelijte pitu.
Stavite da se peče u rerni na 180 stepeni dok ne dobije zlatnu boju, oko 40 minuta. Na kraju ostavite da se ohladi i po želji pospite šećerom u prahu ili kokosovim brašnom.