Način pripreme
Milibrot isecite na komade, pospite ga rumom i tim komadima pokrijte dno kalupa za tortu, prečnika 26 cm.
U posudi pomešajte krem sir, pavlaku i šećer, mutite dok ne dobijete homogenu smesu.
Jednu čokoladu rastopite na pari i dodajte u mlečni sos, ponovo dobro umutite.
Ovu smesu sipajte preko milibrota, dobro rasporedite i ostavite u frižideru 3 sata da se stegne.
Od preostale dve čokolade napravite čokoladni ganaš, ugrejte pavlaku do trenutka vrenja, skinite sa vatre i u nju stavite izlomljenu čokoladu, ostavite nekoliko minuta pokriveno, nakon toga promešajte dok se potpuno ne rastopi i dok ne dobijete homogenu smesu.
Ganaš rasporedite preko hladne mlečne smese i ukrasite po želji voćem. U mom slučaju su kupine. Ostavite još 2 sata u frižideru.