Bakalar ispod korice od krompira

27/01/2018
"Mnogo će vam se dopasti, obećavamo, a vi obećajte da ćete probati, i da ćete dati lajk majstoru "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano237
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • maslinovo ulje - 1 supena kašika
  • luk - 1 glavica
  • belanca - 2 komada
  • skrob - 3 supene kašike, kukuruzno
  • so
  • biber
  • krompir - 2 komada, velika
  • bakalar - 4 fileta
* merne jedinice

Način pripreme

U tiganju ugrejte supenu kašiku maslinvog ulja, luk sitno isecite pržite ga dok ne dobije zlatnu boju. Izvadite i ostavite da se ohladi.

U posudu stavite luk, belanca, skrob, so i biber.

Izrendajte krompir sitnije, stavite ga u krpu i zavežite, pritisnite da se ocedi voda.

Dodajte krompir u posudu i sve promešajte.

Osušite riblje filete i svaku uvaljajte u malo brašna ili skroba i potopite u nadev.

Pržite u malo masti sa obe strane, dok ne dobije zlatnu koricu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar