Pita sa prazilukom, pečurkama i sirom

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
27/01/2018
"Kod ukusne pite je važan nadev, zar ne "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 244
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo praziluk i pečurke. U tiganju ih dinstamo sa malo ulja. Začinimo solju i biberom i pržimo dok ne budu gotovi. Ostavljmo smesu da se ohladi.

Izmrvimo sir i dodajtemo ga u pečurke i praziluk.

Pleh, ja sam koristila pleh iz rerne, namažemo maslacem i stavmo tri lista kora.

Svaku koru odvojimo i namažemo maslacem, stavimo deo nadeva i uvijemo u rolat.

Stavljamo u pleh, počinjemo da ređamo od sredine ka krajevima.

U okrugli pleh se bolje poređa.

Umutimo jaja sa pavlakom i ovom smesom prelijemo kore.

Stavljamo u rernu i pečemo na 200 stepeni dok ne bude gotovo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar