Kiseli kupus sa prazilukom i pirinčem

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
29/01/2018
"Kad zakleti obožavaoci bugarske kuhinje, preporučujemo svima da probaju ovaj kiseli kupus sa prazilukom i pirinčem Bukvalno se topi u ustima "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 927
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sitno isecite praziluk i propržite. Dodajte kiseli kupus, sitno iseckan i pirinač.

Pržitemo dok pirinač ne postane providan. Prelijte sa dve šolje vode i dodajte začine.

Pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni 40-60 minuta.

Napomena: Imala sam jednu šniclu koja mi je ostala da ne bude sasvim bez mesa, ali i bez šnicle je odlično.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar