Kjopoolu

EfrosiaEfrosia
Džedaj
53417011
Kjopoolu
Fotografije: Vanya Stoicheva
11 / 13
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
25 min.
Ukupno
55 min.
Porcije
4
"Tradicija nalaže da se u kjoopolu stavlja bar 4-5 čenova belog luka, za zdravlje i dobar ukus!"

Potrebni sastojci

  • patlidžan - 1 kg
  • crvene paprike - 1/2 kg
  • paradajz - 2 velika
  • beli luk - 4 - 5 čenova
  • ulje - 2 supene kašike
  • sirće - 2 supene kašike, jabukovo
* merne jedinice

Video uz recept

Način pripreme

Ispecite patlidžan i crvene paprike, oljuštite, isecite i sameljite štapnim mikseom.

Paradajz izrendajte i pomešajte sa mlevenim patlidžanom i paprikama.

Beli luk sitno iseckajte i takođe ga dodajte. Prelijte uljem i smesu dobro promešajte. Dodajte sirće po ukusu, iseckan peršun i servirajte kjopoolu hladan.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: