Pečurke na mlekarski način

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
02/04/2018
"Kada su pečurke sveže ne treba da žalite maslac - mlekarska poslovica "
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano281
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oprane pečurke se očiste od panjića. Poređaju se u posudu za pečenje okrenute na gore i na mesto panjića sa stavlja parčence sira.

Prelivaju se topljenim maslacem i peku se u umerenoj rerni dok ne budu gotove. Panjići mogu da se iskoriste za supe, nadeve ili druga jela.

Servirajte pečurke na mlekarski način kao predjelo ili garnirung.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar