Način pripreme
Zeca operemo i sečemo na male porcije. Osušimo meso i posolimo ga. U odgovarajuću posudu sipamo brašno, dodajemo čubar i promešamo.
Uvaljamo dobro parčiće mesa i u tiganju sa malo zagrejanog ulja ga zapržimo dok ne postane zlatasto. Nakon toga ga ostavljamo sa strane.
Sečemo šargarepe, praziluk i glavicu luka na krugove. Njih takođe zapržimo, može odmah u istoj masnoći od mesa. Kada omekša povrće vadimo ga i takođa ga ostavljamo sa strane.
Pečurke očistimo, operemo i sečemo na krupne kocke. Takođe pržimo dok ne omekšaju.
Krompir sečemo na duge trakice. Peršun sečemo na sitno.
U dubokoj posudi počnemo da ređamo stavljajući krompir na dno. Solimo ga, posipamo s polovinom isečenog peršuna i promešamo.
Preko njih sipamo gotove pečurke, a nakon toga povrće. Posipamo preostalim peršunom. Skroz odozgo poređamo parčiće zečijeg mesa.
Prelivamo vodom i paradajz sosom. Uvijamo folijom i stavljamo da se peče u zagrejanoj rerni na 200 stepeni sat i po vremena.