Jednostavna pileća srca

12/04/2018
"Ženska srca su teška, pileća srca su mnogo laka .... i mnogo ukusna "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano780
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 500 g
  • luk - 2 glavice
  • paradajz pire - 2 - 3 supene kašike
  • lovorov list
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte srca 30 minuta u posoljenoj vodi, stavite i lovorov list u vodu.

Dok se kuva, oljuštite i isecite luk na polumesece.

Kad budu gotova, ocedite ih.

U tiganju ugrejte ulje ili maslac, i dinstajte luk. Dodajte i srca.

Od paradajz pirea napravite kašu sa vodom, i dodajete tek na kraju. Posolite i gotovo.

Možete servirati sa krompirom ili pirinčem.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar