Zečja čorba sa pirinčem

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
17/04/2018
"Ukusna seoska čorba, o kojoj danas samo možemo da maštamo "
Priprema15 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno95 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano86
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite žečetinu da se kuva, a zatim uklonite kosti i sitno iseckajte.

U šerpu sipajte ulje i malo prodinstajte mladi luk, a zatim sipajte bujon, u kojem se kuvalo meso.

Kada čorba provri, dodajte pirinač, meso i nanu. Po želji, možete dodati začine.

Kuvajte čorbu dok se pirinač ne skuva, a ako želite, možete je i zapržiti, ali i kada je bistra, bude veoma ukusna i aromatična.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar