Način pripreme
Pomešajte mleveno meso sa 2 kašike sefa, žumancima i sitno isečenim crvenim lukom. Začinite solju i biberom.
Zamesite dobro mleveno meso i oblikujte tri ćuftice jednake veličine. Pritisnite blago, da se spljeskaju kao burgeri. Stavite ih na tanjir namazan maslinovim uljem i stavite u frižider na oko 30 minuta.
Zagrejte maslinovo ulje u tiganju sa nelepljivim dnom na ringle i ispržite burgere po pet minuta sa svake strane.
Isecite hlepčiće i zapecite na dva minuta donji deo za burgere isečenom stranom na dole.
Stavite ih u posudu za pečenje, stavite po jedno parče topljenog sira. Zapecite ih na grilu na oko minut, toliko da se istopi sir.
Poređajte burgere, stavljajući na topljeni sir po jednu kašiku barbikju sosa, posle stavite krišku paradajza i kisele krastavčiće, isečene na parčiće, teleći burger, list ajsberg salate i gornji hlepčić. Servirajte sa prženim krompirom po želji.