Način pripreme
Zagrevamo ulje u tiganju i zapržimo sitno isečen luk.
Za to vreme podelimo mleveno meso na 4 jednaka dela. Svaki deo uvaljamo u brašno u spljeskamo rukama da se dobije pljosnata ćuftica.
Stavljamo u tiganj i pržimo po 5-6 minuta sa jedne i druge strane.
Vadimo iz tiganja ćuftice zajedno s lukom u odvojeni tanjirić.
Dodajemo još malo masnoće u tiganj, rasečemo lepinje na dva dela u stavljamo ih u tiganj isečenim delom na dola na oko tridesetak sekundi.
Počinjemo da pravimo burgere sledećim redom:
* pola lepinje
* mleveno meso
* kačkavalj
* kriška paradajza
* kriška krastavca
* stino isečen peršun
* pola lepinje
Po želji može da se doda kečap, majonez, senf ili drugi sos po izboru.
Može i da se grnira sa prženim krompirom i muž će vam biti najsrećniji na svetu :))
Nek vam je slatko! I ne zaboravite hladno pivo!