Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa jajima»Kajgana»Kajgana sa prazilukom i pečurkama

Kajgana sa prazilukom i pečurkama

Kajgana sa prazilukom i pečurkama
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
3
"Gastronomija za gladne - nek vam je slatko"

Potrebni sastojci

  • praziluk - 1 komad
  • pečurke - 250 g
  • mladi beli luk - 2 - 3 komada
  • jaja - 7 - 8 komada
  • so
  • aleva paprika
  • maslinovo ulje - 2 - 3 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite i isecite pečurke, praziluk i beli luk.

U tiganju zagrejte maslinovo ulje i stavite sve u njega osim jaja. Sačekajte da se sve dobro zaprži.

Dodajte alevu papriku i razbijte jaja jedno po jedno.

Odmah promešajte da se pretvori u mrvice. Sačekajte dok jaja ne budu gotova po vašoj želji.

Isključite i servirajte topla.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: