Krostini sa kotidž sirom, pestom od paradajza i paprikom

26/04/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj201524
"Ukusna ideja, koja je još ukusnija kada se posluži sa belim vinom "
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano43
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • hleb - 4 kriške, tost
  • maslinovo ulje - 3 kašike
  • kotidž sir - 120 g
  • pesto od paradajza - 5 kašika
  • paprike - 3 komada /zelena, crvena, žuta/
* merne jedinice

Način pripreme

Kriške hleba isecite na male pravougaonike, tako da uklonite krajeve svake kriške.

Svaki pravougaonik premažite maslinovim uljem, sa obe strane. Pecite ih na grilu, dok ne dobiju hrskavu zlatnu koricu.

Očistite paprike od semenki i isecite ih na kolutiće. Mariniratjte ih sa maslinovim uljem i grilujte ih, dok ne omekšaju.

Isecite kotidž sir na sitne komade. Svaki krostini garnirajte koadmićem sira, kašikom pesta od paradajza i komadićima paprike.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar