Zapečeni luk sa nadevom

19/06/2018
"Veoma aromatično i efektno predjelo, koje ćete pripremiti za tren oka, bez imalo truda "
Priprema15 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno75 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano181
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo luk i pažljivo izvadimol unutrašnjost, sredinu luk sitno iseckamo i pomešamo sa izmrvljenim hlebom, jajetom i rendanim kačkavaljem, mlevenim mesom, začinima i dimljenim fileom.

Napunimo smesom unutrašnjost luka. Stavljamo u posudu sa malo posoljene vode da se dobro izdinstaju.

U tanjir za servis stavljamo krug paradajza i odozgo poređamo gotovo jelo.

Prelivamo sa malo ugrejanog maslaca i posipamo iseckanim peršunom i mladim lukom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar