Skuša na kafanski način

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
28/06/2018
"Otkrivamo vam jednu od najstrožije čuvanih tajni kafandžija - kako se pravi skuša sa aromatičnom koricom "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano838
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • skuša - 6 komada
  • senf - 3 kašike
  • belo vino
  • sirće
  • peršun - 1 kašičica
  • ulje - 5 kašika
  • limun - 1 komad, na krugove
  • so
  • biber
  • lovorov list - 1 komad
* merne jedinice

Način pripreme

Skušu dobro operemo. Odvojimo filete i osušimo.

U podmazanu posudu za pečenje poređamo file kožom na dole.

Pomešamo senf, belo vino, sirće, peršun, ulje, so, biber i lovorov list i sipamo preko fileta.

Odozgo stavljamo kriške limuna i pečemo 20 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar