Pečeni zec sa pivom

30/06/2018
"Može i sa vinom, ali pečeni zec sa pivom je prava klasika "
Priprema20 min.
Kuvanje70 min.
Ukupno90 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano328
  • Pregledi tokom meseca17
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite zeca na porcije i lepo natrljajte alevom paprikom, nanom i uljem.

Isecite luk i sipajte ga u pleh, pospite biberom, nanom i malo soli.

Promešajte i sipajte pivo, poređajte porcije zečetine i dodajte još jednu čašu vode.

Pokrijte aluminijumskom foloijom i pecite u umernoj rerni.

Nakon 40-50 minuta izvadite iz rerne i skinite foliju.

Vratite u rernu i da se zapeče zečetina.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar